Kamera tillbehör! Check (:



Dessa två har jag tryckt hem! Ett skyddsfilter till kameralinsen som skyddar och gör bilderna skarpade. Sen ett closeup filter som är som ett närbildsfilter, gör så att man kan ta närmare macrobilder och skarpare bilder! DOm kommer inom tio dagar wiho!

Ciao


GRATIS PENGAR

Jag säger de igen!
De här är ett säkert kort för er som vill tjäna gratis pengar!

En 'tjäna-pengar' sida som faktiskt fungerar! Du går medlem och tjänar tjugo kronor redan då! Sen byggs det på. Allt du behöver göra är att klicka in på olika hemsidor. När man tjänat fem hundra kronor är det bara att gå till närmsta bankomat och ta ut dom.

Gör som jag och gå med i hemsidan!

Registrera dig här!

Ni har väl aldrig hört talas om en sida där man får betalt för att bli medlem?
Så registrera dig nu!

Klicka här
Klicka här
Klicka här



Jag är spontan

.. som sagt, jag gör saker när jag känner för de! Och nu ville jag möblera om mitt rum så de har jag gjort! Blev mycket mer golvyta nu känns de som så jag är nöjd! Ni ska få se!
Ledsen för att bilderna blev mörka, det var mitt fel, glömde ta bort inställning på kameran.

FÖRE


EFTER



Jag har alltså bytt plats på sängen och soffan! Själv har jag skjutit runt saker i mitt rum! Det gick väldigt fort, jag är ju så himla duktig och smidig så klart jag klarade de (;




Lite andra saker också! kommer här

Kommer ni ihåg min äckliga smink låda? Jo kolla här!



Den här pratar jag om! Jo när MAria sov här i lördags fick hon spatt och börja rensa, jag tog över och gjorde den riktigt fin! Kolla



Ja, man ser inte att de är samma låda ;o
Sen gjorde jag värsta makeovern i min garderob men glömde fota innan, men ni kn få se den nån annan dag!

Nå, vad tycker ni om min spontana sida? Haha

A Womens Right To Shoes

Två nya skor har inhandlats förra veckan! Ett par converse och ett par snör klackar ifrån hm! Me lIke! har lekt med kameran och då vare conversen som fick bli mitt lekmotiv haha.











Ja, här ser ni! Ett par höga converse med låg sula! Äckligt sköna och riktigt snygga!
Vad ska jag göra nu? Jo jag ska möblera om mitt rum! Ni får se sen (;

090831

Är helt slutkörd, huvudet dunkar och halsen säger ifrån! Men jag ska ändå iväg till skolan, ssssuck.. Har en rätt lång dag idag, börjar tio över åtta slutar 15.25, har tre lekioner på förmiddagen och fyra på eftermiddagen. Buhuh. Jaja, what to do! Måste göra mig klar så jag kan sticka sen.



En bild på min och Maria ifrån fredags! Love you sweety

Nighty

Ligger i min säng nu med min söta sak på sms linjen. Kollar på sagan om konungens återkomst, slutet nu. Men ja tänkte bara berätta att ja lever. Puss på er(;

Helt oförståligt.

Jag och Maria har kommit in på samtalsämnet flertal gånger på sista tiden. Det som hände Therese Rojo, helt sjukt. Jag känner en känsla som jag bara vill skriva av, jag vill bara skriva av mig. Det som hände Therese har skrämt mig väldigt mycket. Jag läser fortfarande minnesbloggen och även Therese bästavän Felicias blogg, hon är grym! Iallafall så förstår jag inte, det går inte in i min hjärna hur en sexton åring kan ha mage till att mörda en person som gått i hans skola, som han kysst! Och hur kan hans flickvän ens komma på idén till att säga att han ska mörda Therese. Jag har läst på internet, jag har läst i tidningar och jag har gråtit, jag kan inte ens förstå hur hennes nära vänner känner. Det är så tragiskt! Det är så hemskt. En helt oskyldig persons liv är borta pga ett förhållande som gick överstyr pga svartsjuka, är det så de ska vara? Jag tycker det är läskigt! Obehagligt.

Sveriges samhälle skrämmer mig mer och mer. Det läskiga är, att jag tror inte det är slut på sånt här än..

Vila i frid Therese Johansson Rojo!

SKol TRött

Är riktigt trött idag! Och tröttare blev jag när jag klicka in på schoolsoft och ser att vi vårat provshema..
Bspråk prov v. 38
Historia prov v. 39
Matte prov v. 39

och sen har vi ett kemi prov v. 38 också.. suck
Tur att vi har studiedag på onsdag då blir kemin min sysselsättning!



Ja, som ni ser! Och de här är bara matte, språk, so och idrott som är utlagt när de gäller prov!

SKJUT mig

När Maria&Linnéa är i farten













Hahaha, Ja, vi har rensat ut hela min garderob. Papi bytte plats på några grejer och nu har jag börjat lasta in igen! Ja, som sagt allt kan hända när maria och linnea är i farten!

HARDROCK

blev inget vapiano efter många om och men! Istället drog en gäng glada bruttor till hardrock på odenplan där vi käkade och hade de trevligt! Strax efter nio när vi hunnit med en glass på mcdonalds drog vi oss hemåt mot förorten. När vi hunnit träffa några där, och träffa ytterligare några och blivit körda så vi hann med våran buss hem, så kom vi hem hela och rena strax efter tolv slaget. Jag och Maria dåra. Dom andra drog hem till sig.

Imorgon har vi nästan inget planerat. Bara lite kanske, haha ska kanske träffa några men de vet man aldrig om de blir av!

Har ca två hundra bilder tagna ikväll av olika personer, kommer inte orka lägga in alla, dom ligger på facebook så här bjuder jag på en iallafall! Haha.



Här är vi! Woho tack för en lyckad kväll! Och grattis visa! släng pussar till dig!

Gästbloggning!

Hejsan hoppsan lillebrorar :)
nu är det så att de är linnea som skriver eftersom linnea är och tar bort sitt smink, men linnea är fullt omedvetande att jag drar en bloggning i hennes bloggilajnen :) öhm! jag ska sova hos linnea och de ska linnea också haha :D
Linnea är en trevlig prick
L: likör
I: Individuell
N: Namibia
N: Nunna
A: Aspen

vi hörs hörnini!
Puss&Kram

let me be your lover


SATURDAY NIGHT

Håller på att göra mig klar för kvällen! Ska ut och käka med några brudar på en restaurang i gamlastan skit mysigt!



laddar upp med energi!

 

Såhär ser jag ut ikväll! Och en jacka eller kavaj på de

Vi ses när jag kommer hem med en massa bilder! KAmeran hänger på ikväll hoho.

WOHO FREDAG

PARTY! Haha,
Nej men fan va skönt med fredag. Har inte alls tid att blogga egentligen men jag gör de anyways! IDag ser de ut så att jag går i skolan till 11.20 SKÖNT! FREEDOM. Sen ska jag in med ia till staden och köpa skor får se vad mer man kan finna! Några dagar kvar till barnbidraget svishar in på kontot och mina panka dar är över. Helgen ser rätt oplanerad ut, vet bara en del saker som ska göras. Igår var jag med pappa och fick med mig ett par jeans, en jacka och ett linne och detta späckar jag på mig idag allt i ett! Me like! Iallafall så måste jag kladda lite i mitt ansikte nu innan jag drar!

Ha en wonderfull day!

CIAO



09.20

Sena morgonar nu istället! Haha, slutar klockan fyra idasg så de suger. MEn jag har tre lektioner på förmiddagen och tre på eftermiddagen så det gör det lite lättare. Igår gick dagen helt OK, vet inte vad som hänt med mig men faktiskt tycker jag att matten är rätt kul, vi har fått nya böcker och ja, det känns bara kul haha. Vi fick göra ett "test" i engelska för att se hur mycket vi kom ihåg, det måste gått bra annars blir jag irriterad haha.

På shemat idag är
bild, svenska, matte, m2, no, so

Efter skolan ska jag på någon utförsäljning i stan med pappsen.



HÄr får ni en bild på mig som maria tagit för ett par dagar sen! Hahah

09.40

Åh fy vad skönt att börja tjugo i tio idag! Riktigt skönt. Men när jag har bebbe på luren och han säger att han ska va hemma idag så lät det så himla mycket skönare.. Aja jag ska till skolan, mest för Maria kan ju bara lämna henne nu när det är såhär, nej lika bra att vänja sig vid tidiga morgonar, för det vi gör nu i skolan är gneomgångar/saker vi kommer ha på våra prov, proven börjar om två veckor då har jag mina första prov! Jaja, de ska bli bra.

Nu ska jag fixa vidare och sen dra mig till school!



foto:jag

spell it L O V E



Allt du bör veta, vet du redan. Tack för att du är du.
Love you.


FEELING WEEK



foto: jag

Hela denne kväll känns rätt kass, har fått min dataladdare så de är väl bra, har pratat med Maria så de är också bra, love you min ängel! Men det är en hel del som rullar där uppe. Ska försöka va lite positiv.

BLoggen är tillbaka nu, har laddat in bilder och redigerat och hållt på hela kvällen. Pluggat lite, snackat med Lottie som är hemma fårn the states, hon var här ett tag, sen har jag degat i min säng sen jag kom hem, riktigt trött, denna dag har varit skit jobbig, massa lektioner, massa timmar, massa information. Jaja, jätte positivt blev de här. Imorgon är det ännu en dag, mellan 09.40-15.40 sssssuck! Aja, inte den längsta dagen, har bank, dubbla matte pass, engelska, svenska och idrott sen är det klart! Hoppas de går smidigt imorn.

Men hörni ta hand om er! Skriver nog senare,

So Sick

Skolan drog igång igår och anledning till att bloggningen halkat efter är enkel, jag har inte haft någon dator. Min dataladdaren har gått i strejk och det betyder att min älskade sak inte har några batterier, det betyder att jag inte kan vara inne på den, där ligger alla mina bilder osv, jag vill inte blogga utan bilder men nu när jag såg broderns dator stå och blinka lånade jag den för att berätta de här! Så nu vet ni! bloggar så fort min nya laddare kommer.

CIAO

Tack och Hej

Åh är på "ingenting kommer lösa sig" humör. Saker jag grubblar över

- Varför ligger luleå så långt ifrån stockholm?
- Hur många gånger om dagen är det lagligt att ens känslor ändras, (dvs först är jätte starka sen vet man verkligen inte)
- När kommer jag börja tycka OC är tråkigt? Går igenom hela serien nu igen och lika känsloladdat varje gång!
- (Ingen grubblning,) Jag saknar Maria så himlans mycket!!!
- Om jag inte kan åka upp och bo hos min 'vän' eller nu vad människan är, iallafall kan jag ju bo där en helg (gaaad den bästa idéen jag haft på länge!!!
- Varför jag kommer på så mycket bra idéer just nu!
- Hur det kunde bli så få punkter när det var typ hela medelhavet med frågor jag grubbla över nyss!


Aja det får duga! Tycker ni inte att några av dom var sjukt intressanta haha. 
Iallafall så har jag ingen bebi på luren och ingen som håller mig sällskap och masserar min nacke som gör ont as hell!

Ciao babes


Nighty

Kom hem för ett tag sen och nu sitter jag i min soffa väntar på att jag ska få klartecken för att få pojken på luren, han är nog ute nu och jag sitter inne och önskar jag hade varit där haha. Iallafall så kollar jag på oc också, något vettigt iallafall, (eller kanske inte) Har faktiskt ingenting att säga, Absolut nada. SÅ ni får en bild istället.

Vad tycker ni om nya headern?


foto: jag!


Last



Jaja, här har ni hur jag ser ut ikväll byter nog ut kavajen mot någon varm skön tröja istället (; Lite Linnéa sådär haha.
CIao

aaaa

Är grovt irriterad just nu, så himla trött på folk som snackar en massa skit! Men dom/den ska inte förstöra min kväll mohaha nej för jag ska träffa Vive, Vicky och kanske Emma vet inte, men tror Vive sa de. Just nu vill jag bara slå mig ner i soffan, ha bebi i luren och mysa hela kvällen! Eller ta en tripp upp till luleå och träffa honom, vore inte helt fel hohoho!  Nejrå nu ska jag pigga på mig och ut och ha kul ikväll, måste fräscha till mig dvs.. klä på mig någolunda kläder, slänga på lite smink och sen fixa mitt sjukt risiga hår! (Haha).

Puss på er!



Älskar bakgrunden som sagt, så himla fint

Jag älskar att fota!

Emelie skickade två av bilderna jag tog med henne kamera på kursen, oredigerade och jag gillar dom skarpt! Ska inskaffa mig en sådant objektiv som hon hade och ett närbildsfilter (inte alls så dyrt som jag trott) när jag har lite pengar. Iallafall här får ni se två (:





Är det bara jag som fullkomligt älskar ljuset i bild 2 och aa, jag tycker det är så kul med foto!

Sårbart











Foto: Jag!
Copyright LinnéaBerglund

Nattblogg

Var ganska så arg när jag skrev de andra inlägget, nu sitter jag med min beeebi på luren, kollar på oc och ögonen svider fortfarande. Har en ganska typisk linnea kväll/natt like usally!

UPDATE 12.41
Japp det där inlägget kokm jag inte mycket längre på. Haha. Men nu har jag vaknat och tänkte visa er lite bilder jag precis tog,





Två bilder ganska ointressanta men jag tyckte dom var fina! Jag har börjat avguda när det blir suddigt i bakgrunden, Emelie lärde mig hur man får det så! Taaack!


Voice 09 som slutade i kaos



Är det inte sjukt att man ser en liknande bomb komma flygande och sen får man panik! Sthlms samhälle skrämmer mig mer och mer hela tiden! Vem fan är så dum att kasta in en tårgasbomb på en festival där 25.000 ungdommar spenderar sin lördags kväll. Jag stod där med Mimmi och diverse när jag hör en liten smäll och sen försvinner synen ett tag, lukten var hemsk vi bara sprang som resten av alla ungdommar. Tråkigt att en så rolig kväll slutade i de kaoset.

Menmen min kväll har varit bra förutom de här (:

Ciao


THE VOICE

Förlåt för grymt dålig uppdatering, ska berätta om min gårdag lite snabbt. Mötte upp Olivia och Vive i mörby där vi for direkt in till stan, efter ett tag i kungsan drog vi till pressbyrån och satte oss där och chillade ett tag, vilade upp våran energi med diverse go saker. Sen drog v tillbaka till kungsan en drog nästan direkt, var rätt segt. Kom till danderyd tog bussen hem, kom ut igen vid åtta nio, mötte upp Vive i enebyberg, kvällen slutade iallafall i skarpäng, när jag kom till djhlmstorg träffade jag Kalle, Filip och Fred, fyfan va längesen det var! Har saknat dom. Satt ute med dom i drygt en timma sen drog jag hem. Här kommer bilder ifrån dagen!





SÖtnosen her self



På pressbyrån hade vi roligt



Hahaha



<3



sötnosar



Haha (;

Nu äre så att jag ska till the voice idag om några timmar! Woho. Kommer vara knökfullt men jag hoppas på att få träffa några speciella hooh haha.

Jag, jag och jag!

Haha, kom hem tidigare är räknat. Var bara i kungsan ett tag idag, hann umgås, träffa Alina och Linnea, äta, sen drog vi hem, det var inte lika mycket roliga människor där som igår, får se vad som händer senare. Ska iallafall iväg och träffa Vive och Olivia, antigen ska vi träffa Adde och co. Eller Calle. Vi får se, här får ni tre bilder på mig hoh
'






Jag har som ni ser ganska tråkigt men väldigt skönt haha

Day

Vaknade nyss, ska dra mig in mot staden för att möta upp några söta prickar.

Ciao

090811

Mina dagar har sprungit iväg känns det som. Igår så vaknade jag upp i skarpäng hos Vive där vi sovit några tjejer. Jag drog hem och drog mig inåt mot stan. Där jag mötte upp Emelie Ohlsson för att ha en fotokurs med henne i humlegården. När vi var klara med det så kilade jag iväg till grönan där jag träffade Maria, Vive och Calle. Vi var inte där alls länge. Vi åkte hem till danderyd igen jag drog hem käkade sen så åkte jag till mörby och träffade Maria, Calle och Jean kom och hämtade oss och körde oss till noratorg där dom skulle käka några stycken. När dom var klara med de så körde dom oss till borgenberget där vi chillade ett tag, drog vidare till sätraäng, måste bara berätta att när vi åkte dit så tog jag och Jean en skogsväg och han körde på en groda som fastade på min fot! EIU, haha. Iallafall så satt vi där vid vattnet ett tag innan jag och Maria tog bussen, sen kom jag hem, pratade med Gustav ett tag, ett litet långt tag haha. Iallafall så somnade jag tillslut. Idag ska jag dra mig inåt stan, ska träffa vive och någr i mörby sen bär det av in mot ung, är så otaggad som man kan bli för att hänga i kungsan hela dagarna, men ska bli skit roligt och träffa alla gamla kompisar jag inte träffat sen förra årets festival. Haha.



Tagen av Emelie på kursen



Togs på fotokursen med Emelie



Och en till.

'ut var det!

Ska iväg till staden och hänga med Charlie och Danya idag! Riktigt längesen jag träffade dom ska bli jätte roligt. Kvällen ser helt oplanerad ut hittills men men . Vi hörs senare, kommer hem coh käkar antagligen då får vi väl se vad som skrivs om kvällen. Bilder ifrån gårdagen håller på att göras klarar för att komma in på bloggen också.

Vi hörs mer senare.

Ciao


Guess what?

Jag ska göra mig iordning för att dra ut och träffa Maria hohoh. Ovanligt.

Bjuder på en bild innan jag drar!



Älskar denna bild!
Copyright: linneaberglund

PENGAR PENGAR

Helt sjuk sida! Gratis pengar! Vem tackar nej till de? Inte jag!

Man får 20 :- bara att göra sig medlem på sidan!

När man tjänat fem hundra kronor tror jag det var så får man gå till närmsta bankomat och ta ut dom. Låter väl inte helt fel?

Här ska ni trycka om ni vill gå med i denna super sida!




kväll

blev inte mycket blogg idag, är inte inne så mycket på datorn på dagarna nu, blir mest på kvällarna/nätterna, framför hsm och min gulle på sms hoho, låter ganska mysigt enligt mig.

Aja, ikväll så träffade jag, Maria och Vive, Calle och kanske 5-6 av hans kompisar, vi gick bort till vattnet vid sätraäng och satte oss på klipporna och Calle satte på sin himla bra speciell 94 musik i högtalare hahah, där satt vi några timmar och chillade lite sen vid typ tio drog vi oss till mörby där jag tog min buss hem så jag kom hem vid elva, har aldrig varit så trött som jag var ikväll! Tidig morgon och sen kväll njaaa.. ska försöka få tag på blabla och sen sova hoho.



Denna balling plus ca fem likadana spendera vi kvällen med hoho.



sun set



Moon

bilder tagna av mig.

Bilder









Foton: Jag (ingen kopiering utan tillåtelse)

Tog dessa bilder igår, tog även några andra, får se dom senare.

Ciao

Najsig kväll!

Har varit ute med några störthäliga tjejer ikväll och mysat galet på en äng med choklad och kakor! Calle kom och kolla förbi sen kom han tillbaka då även Jean hade blivit uppfiskad. Mohaha. Hann dra en linbana med maria innan vi började röra oss hemåt! Riktigt mysig kväll! Tog en massa fina bilder kan försöka lägga ut några nu, min dator har börjat gå i strejk men får väl se om det går!



Så fint det var! Tagen av mig så copyright!



Hohoho



Fina barn!



Den omtalade bilden hoho (:


Olivia njuter haha sötnos!



I love your smile! Gummsi her self

Sorry

Var borta hela dagen igår och hela kvällen hade jag och Maria hsm maraton, såg faktiskt alla (; Vi somnade tillslut i marias skööööööööööööööna soffa, nu har jag kommit hem och sitte rpå balkongen och chillar lite, men det kommer bilder och mer blogg senare idag. Ska träffa Maria ikväll igen ska nog hitta på något mysigt, vi har våra planer (; haha. Imorgon ska jag träffa Charlie, det var så himla längesen saknar filuren (; Aja nu ska jag sluta, skriver mer sen! Ciao

Tack



Du får fram saker i ett perspektiv där jag faktiskt förstår vad du menar.
Kommer sakna dig!! Min gudmor&moster

Going To Fast





Just nu går allting för fort, går inte att tänka här inne längre! Drar ut och rensar huvudet.

Vill bort långt åt hel****


Bästa i mitt liv





Med simningen har jag nog varit med om det bästa i mitt liv. Alla läger, alla resor, tysklandstävlingarna, träningar, det finns så mycket jag saknar med simningen, vet inte hur det kommer bli till hösten men jag kommer aldrig kunna sluta, min simning kommer aldrig kunna vara 'avslutad' inte än iallafall. Love it!

GODNATT



Kräftor

















copyright: LinnéaBerglund

Kusinerna har flyttat in här nu, imorgon blir det grönan med dom! *trött* Jag är så galet jäkla trött, det är helt sjukt. Men nu ska jag kolla på highschoolmusical 3, snarksnark kommer somna xd haha. Hörs seanre
ciao

tttttttttrött

har precis vaknat, hänger inte riktigt med, jag trodde det var tisdag nu idag (?) Att jag sovit ett dygn en nej bara fyra-fem timmar. Herregud jag dör avtrötthet. Just nu sitter jag och iriterras av att min dataladdare inte fungerar, jag lyssnar på akon och knäpper iväg sms till luleå, får väl se vad dagen har att bjuda på, pigga på sig lite? Ja tack



Skulle inte banga på några dagar i lule och träffa våra polare mer än vi hann sist. aaaaa ge mig höstlov!

-

Maria och jag storsatsade imorse vi kom med på bussen som gick redna klockan åtta! Halv tio var vi på danderydssjukhus i harembrallor och hoodtröjor direkt importerade ifrån mars liksom. När jag äntligen kom hem började jag rensa tvätt/rent efter mina tre stora resväskor som jag hade två ifrån luleå och en vätö. Herregud vad med kläder. Iallafall så vad gjorde vi igår kväll/natt, vi pratade med Gustav och KåGé eller rättare sagt dom är uppe i hans stuga och jag pratade med KåGé och Maria med Gustav, det blev nog en stor hög med babbel eftersom man hörde vad alla sa haha. Nu är jag hemma och lite trött kanske, ska bli kul och träffa min äääääälskade moster ikväll! Imorgon blir det grönan med kusinerna och moster!






Lady Gaga

Lady GaGa är ju på grönalund ikväll och spelar! Jag och maria har suttit och lyssnat på hennes album the Fame HELA dagen! Här har ni mina favoriter!



Paparazzi



Eh Eh (nothing else i can say)



Disco Heaven



LoveGame

Här har ni mina favoriter och dom ligger iordning ockspå (; Nu vet ni de!

Vätö







klockan halv fyra på morgonen.

Storforsen #2











Här kom andra delen tätt på, hade inget att göra så dom kom in direkt! Sitter och trixar med olika bilder lägger på lite effektet osv. Ni får säkert se dom senare (;

Storforsen #1













Bilder ifrån när jag och Maria var på storforsen i luleå. Det kommer en del 2 också(: det är europas(?) största forss! Rejäla strömmar. Det var rätt ballt!

Kamera

Sofia om Morgon:
Vad har du för kamera och objektiv? (:

sv: jag har en Sony a200 och startobjektivet till den kameran, undrar om de inte heter SH0006 (?) (:



Kameran utan objektiv. Med sony kameror kan man använda vilket objektiv som helst, t.ex. jag kan köpa ett objektiv med ett annat märke och sätta på min sony kamera.



Här har ni mitt objektiv.

Det var de! När jag kommer hem imorn ska jag kolla lite på en hemsida och kanske klicka hem några tillbehör, små saker till kameran så bilderna blir bättre och för att skydda kameran (;

Ciao


RSS 2.0